BETWEEN US

van RAR Kramer

- Werkcode: 199 238

RAR Kramer over BETWEEN US

oil and beeswax on panel
BETWEEN US vind je in de categorieën Abstract, Art, Contemporary, Expressionisme, Figuratieve kunst, Groovy Champagne, Horizon (lijn), Illustraties, Kunst, Kust, Landschappen, Luchten, Modern, Noordzee, Oceanen en zeeën, Oude Meester stijlen, Praktijkruimte, Schilderijen, Stranden en Water.
RAR Kramer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door RAR Kramer

'WE DON'T SEE THINGS AS THEY ARE, WE SEE THEM AS WE ARE' (Anaïs Nin) Ik studeerde aan de Academie voor beeldende kunsten Minerva, Groningen. Mijn inspiratie put ik uit alles wat leeft en vergankelijk is. Hierbij probeer ik het ongrijpbare zichtbaar te maken. Verwondering, harmonie, verbondenheid, dromen en bewustwording zijn terugkerende thema's waarbinnen vrouwen, vogels en bloemen een grote rol spelen. De verfhuid van mijn schilderijen is transparant en doorleefd. ik bouw een schilderij laag voor laag op en schuur en wrijf net zolang totdat er een doorleefde huid ontstaat. Soms verwerk ik fijne zijde in het schilderij, waarbij de schilderlagen en zijde met elkaar vervloeien. Zie ook https://www.rarkramer.nl

Alle werken van RAR Kramer


Meer weten over RAR Kramer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor BETWEEN US als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

BETWEEN US van RAR Kramer

Koop de illustratie BETWEEN US van RAR Kramer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199 238
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden