BREDA letters

van Susan Lambeck

- Werkcode: 301 167

Susan Lambeck over BREDA letters

Letters langs het spoor van Breda
BREDA letters vind je in de categorieën Breda, Fotografie, Kunst, Lettertype, Spoorweg, Typografie, Urban / Street en Zwart-wit.
Susan Lambeck profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Lambeck

Susan Lambeck is een veelzijdig fotograaf en tekstschrijfster. Vanaf haar tienerjaren is fotograferen een van haar passies. Eerst analoog met een eigen doka, sinds een paar jaar digitaal. Haar interesse ligt vooral bij straat- reis- en foodfotografie.
"Door de lens van mijn camera beleef ik de grote wereld om mij heen op een manier die mij in staat stelt om te genieten van het kleine, de details in een straatbeeld of object en de verschillende kleuren. Het liefst fotografeer ik in en om mijn moestuin met de oogst die ik daaruit haal." - Susan Lambeck

Alle werken van Susan Lambeck


Waarom je kiest voor BREDA letters als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

BREDA letters van Susan Lambeck

Koop de foto BREDA letters van Susan Lambeck op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 167
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden