Badhokjes

Badhokjes van Jim van Iterson

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 125763

Badhokjes van Jim van Iterson

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 1 dag en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Op de voorgrond, op het strand staan vier rijen hokjes waarin blauwe strandstoelen zijn geplaatst. Alles keurig in het gelid. De kleur van de stoelen en van e daken van de hokjes refereren aan de blauwe zee in de achtergrond. Alle hokjes zijn vrij, toch ziet het er zomers uit. Langs de vloedlijk loopt een eenzame wandelaar, Dat is de enige mens op het strand. De zee is erg rustig met slechts een enkel klein golfje. Aan de zeer hoog geplaatste horizon zijn de witte zeilen van twee scheepjes te zien.

Over Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken