Bagan-Myanmar

van Carolien van den Brink

- Werkcode: 98 862

Carolien van den Brink over Bagan-Myanmar

In Bagan in Myanmar liggen duizenden tempels. Het makkelijkste is om met een fiets de site te doorkruisen alhoewel het ontzettend groot is. Deze foto is gemaakt bij zonsondergang net wanneer de grote hitte een beetje weg is.
Bagan-Myanmar vind je in de categorieën Bagan myanmar, Birma, Boeddhistische tempel, Contemporary, Fotografie, Irrawaddy, Landschapsfotografie, Modern, Myanmar, Pagode, Religie, Tempel en Zonsondergang.
Carolien van den Brink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carolien van den Brink

Hallo, ik ben Carolien woonachtig in Belgie. Fotograferen is al sinds ik klein was een passie. Enkele jaren geleden heb ik nog een aantal cursussen gevolgd. Ik hou van de vele aspecten die je kan bereiken met fotografie. Ik heb niet een vast thema, maar verschillende.

Alle werken van Carolien van den Brink


Waarom je kiest voor Bagan-Myanmar als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bagan-Myanmar van Carolien van den Brink

Koop de foto Bagan-Myanmar van Carolien van den Brink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 98 862
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden