Balanced Rock in Arches National Park, VS

Balanced Rock in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Balanced Rock in Arches National Park, VS van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133657
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Balanced Rock in Arches National Park.
Balanced Rock is een rotsformatie in Arches National Park, in het oosten van de Amerikaanse staat Utah.
Balanced Rock bevindt zich langs de hoofdweg van het park, zo'n 14,5 km van de parkingang, en is er een van de populairste bezienswaardigheden.
De formatie bestaat uit een groot rotsblok dat op een andere rots steunt. De totale hoogte is 39 meter en het bovenste rotsblok ligt 16,75 m boven de basis. Het rotsblok heeft de grootte van drie schoolbussen.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken