Banteay Srey tempel, Cambodja

Banteay Srey tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Banteay Srey tempel, Cambodja

van Rietje Bulthuis

Banteay Srey tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 349888
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Banteay Srey tempel, Cambodja.
Deze tempel Banteay Srey uit de 10e eeuw is opgebouwd uit rode zandsteen en gewijd aan de Hindoegod Shiva. Ook wel kostbare edelsteen en parel van de Khmer kunst genoemd.
De muren zijn gedetailleerd gebeeldhouwd met bas reliëfs en vertellen de verhalen uit de rijke geschiedenis van Cambodja.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken