Beach-Art

Beach-Art van Ellen Driesse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Beach-Art van Ellen Driesse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 30131

10% voorjaarskorting
Nog 1 dag en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
112 101 gratis verzending!

Over Ellen Driesse

Ellen Driesse profielfotoEllen Driesse-Pladdet, geboren, getogen en vastgeroest in het mooie Zeeuws-Vlaanderen dichtbij strand en duin, opgegroeid midden in de natuur van het Zeeuwse land. Een natuurmens die geniet van alles wat moedertje natuur ons biedt en er respectvol mee omgaat.
Ze fotografeert al sinds ze een camera vast kon houden, eerst analoog, wat dozen vol met afgedrukte foto’s opleverde, maar die alleen maar stonden te staan. Herinneringen noemt ze het tegenwoordig als ze er weer eens in rond snuffelt.
Nu ongeveer de laatste 25 jaar fotografeert ze digitaal, wat haar passie alleen maar versterkt heeft.
Ze trekt er vaak op uit, voor dag en dauw, wanneer het licht op z’n mooist is kun je haar vinden in de natuur om sfeerbeelden te vangen.
De stilte en de rust spreken haar enorm aan wat vaak terug te vinden is in haar werk.
Haar belangstelling in de fotografie is bijzonder breed, ook architectuur spreekt haar erg aan, het puzzelen met lijnen en vlakken.
Maar ook hier probeert ze rust in haar beelden te houden evenals in alle andere categorieën.
Je zou de stijl van haar werk in enkele steekwoorden kunnen samenvatten, rust, sfeer, strak, in balans en ingetogen...Op haar website https://www.photophila.nl en op https://www.facebook.com/ellen.driessepladdet kunt u haar uitgebreide collectie bekijken. Mocht daar juist de foto tussen staan die u graag aan de muur zou hebben kan dat voor u geregeld worden. Stuur een berichtje naar e.pladdet@zeelandnet.nl en geef uw voorkeur aan, dan wordt deze zo

Alle werken