Beaver Lake British Columbia

Beaver Lake British Columbia van C.A. Maas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Beaver Lake British Columbia van C.A. Maas thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 63962

Beaver Lake British Columbia van C.A. Maas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Beaver Lake British Columbia van C.A. Maas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tijdens een rondreis door de Canadian Rockies kwamen we bij toeval, na een wandeling bij dit prachtige stukje natuur. Op het pad waar we liepen waren flinke pootafdrukken te zien, bij navraag van deze afdrukken, bleken het de sporen van een Grizzly beer met jong te zijn!! Als ik dit van tevoren hadden geweten had ik waarschijnlijk deze foto niet gemaakt!!

Over C.A. Maas

C.A. Maas profielfotoIk ben een hobbyfotograaf en fotografeer alles, maar mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van stillevens. Door de stillevens met verschillende kleuren licht te fotograferen hoop ik een mooi en verrassend resultaat te verkrijgen!Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de afdruk, in sommige gevallen, via een schuifregelaar groter of kleiner maken. Hierdoor verandert ook de prijs van het Canvasdoek, de Dibond of de (eventueel ingelijste) Poster!Veel plezier met het kijken en succes met misschien wel het uitzoeken van een "Werk aan de muur!"Om alles te zien moet u op de knop "Werken" drukken!Heeft u nog vragen.....Neem gerust contact op met mij via de mail!

Alle werken