Bedelmonnik

Bedelmonnik van Ton Bijvank

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 461727

Bedelmonnik van Ton Bijvank

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Bedelmonnik van Ton Bijvank

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Meer dan negentig procent van de bevolking is boeddhist. Ze geven geschenken aan de plaatselijke tempel (wat), delen voedsel uit aan de bedelmonniken en mediteren veel. Het boeddhisme neemt een belangrijk plaats in het dagelijkse leven in. Dit zie je overal in het land, maar zeker tijdens de feestdagen en festivals. Arm of rijk, iedereen helpt en geeft wat hij kan. Wist je dat van iedere man wordt verwacht dat hij gedurende korte tijd een monnik wordt? De meeste mannen gaan het klooster in direct na de schooltijd en voor het begin van een werkcarrière. Iedereen is erg trots wanneer er een monnik in de familie is, want dat betekent aanzien en geluk. Monniken zijn gemakkelijk te herkennen aan hun mooie oranje gewaden.

Over Ton Bijvank

Ton Bijvank profielfotoGedurende mijn reizen over de diverse continenten heb ik onder andere veel portretten gemaakt. Straat fotografie en portretten zijn de dingen waar ik me dan mee bezig houd. De landen die ik samen met mijn vrouw bezocht heb zijn Ethiopie, Mali, Zuid Afrika, Verenigde staten, Canada, Bolivia, Peru, Chili, Equador, Argentinie, Brazilie, Uruguay, China, India, Myanmar, Laos, Cambodja, Vietnam, Tibet, Hong Kong, Singapore, Turkmenistan, Kazakstan, Uzbekistan, Kirgistan, Dubai, Turkije, Egypte, Tunesie, Marokko, en natuurlijk het grootste deel van Europa.

Alle werken