Beelitz-Heilstätten

van Nick Raijmakers

- Werkcode: 33 957

Nick Raijmakers over Beelitz-Heilstätten

Beelitz-Heilstätten is een enorm ziekenhuiscomplex uit het einde van de 19e eeuw. Oorspronkelijk werd dit complex gebouwd als sanatorium voor met name Berlijnse arbeiders, maar na de uitbraak van de 1e Wereldoorlog werd deze al snel omgetoverd tot militair ziekenhuis. In oktober en november 1916 verblijft Adolf Hitler nog in de ziekenhuis, na gewond te zijn geraakt aan zijn been tijdens de Slag aan de Somme.

Na de capitulatie van het Duitse rijk in 1945 komt het complex in handen van de Sovjets. Waar Zo blijft het een militair ziekenhuis tot 1995, lang na de val van de Berlijnse muur.

Tot 2000 heeft men verwoedde pogingen gehaad het complex te privatiseren. Voor een klein gedeelte is dit gelukt, maar de rest van het complex staat er erg somber bij.
Beelitz-Heilstätten vind je in de categorieën Fotografie.
Nick Raijmakers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nick Raijmakers

Alle werken van Nick Raijmakers


Waarom je kiest voor Beelitz-Heilstätten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Beelitz-Heilstätten van Nick Raijmakers

Koop de foto Beelitz-Heilstätten van Nick Raijmakers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33 957
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden