Beer langs de waterkant

Beer langs de waterkant van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 247789

Beer langs de waterkant van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Als je terug komt van een reis naar British Columbia en dan vooral de Canadese Rocky Mountains, is de eerste vraag meestal ?Hoeveel beren heb je gezien?!? Wij kunnen in ieder geval zeggen dat we geluk hebben gehad. Deze beer zagen we langs de oever van de rivier Mud Creek lopen terwijl we in een van de speedboten van de Blue River Safari Company zaten. De omgeving van Mud Creek lijkt op een regenwoud en behoort deels tot het Blue River Black Spruce Provincial Park. De dicht begroeide oevers zorgen er voor dat de beren regelmatig een route langs de rivier volgen, gewoon omdat het makkelijker is.

Mud Creek, Blue River, Rocky Mountains, British Columbia, Canada

Over Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krüs is het innovatieve en creatieve brein achter Thicor CreAssist. Door haar interesse in wat mens en dier doet bewegen is zij in 1991 na de lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid op de Fontys Hogeschool in Sittard, psychologie gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Vooral de reclamepsychologie had haar interesse. Na haar studie is zij een tiental jaren werkzaam geweest in de zakenwereld, voornamelijk op het gebied van de Public Relations en Marketing. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze bleef werkzaamheden verrichten als freelance grafisch vormgever, fotograaf en kunstenaar onder de naam Thicor Mixed Media. Door haar sociale betrokkenheid deed en doet zij regelmatig vrijwilligerswerk voor lokale verenigingen en instanties en startte zij in 2001 met teken- en schilderlessen in eigen atelier, eerst aan kinderen en daarna ook aan volwassenen. Zijdelings bleef zij zich bezighouden met de fotografie. Na een werkproject van een jaar in Gran Canaria is zij in 2011 terug gekomen naar Nederland en heeft zij begin 2012 haar kennis en kunde gebundeld in een geheel nieuw bedrijf: Thicor CreAssist.

Alle werken