Before the Storm

Before the Storm van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Before the Storm

van Jesper Krijgsman

Before the Storm van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 290997
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138 gratis verzending!

Omschrijving

Door noodweer waren wij gedwongen om tijdens onze laatste reis door Thailand binnen te blijven. Toen de regen even ophield maakte ik me klaar om buiten te fotograferen. Het leek alsof alle insecten tegelijk uit hun schuilplaats kwamen om de zon te absorberen. De atmosfeer was geladen met iets. Voor een moment was er een overvloed aan leven en energie in de lucht.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Beoordelingen: 4.5 / 5 (1 beoordeling)

Marjolein
4.5 / 5

Mooi resultaat met snelle levering
Ben DIK tevreden met het resultaat aan de muur. Nadat ik besteld heb, telefonisch nog een aanvulling kunnen afstemmen, zonder enig probleem. Prima bedrijf met een enorme keuze, dus alsof toe ben aan een wissel, kom ik terug!


Klantfoto's: Before the Storm van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Before the Storm van Jesper Krijgsman, op canvas