Begijnhof Breda

Begijnhof Breda van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 297053

Begijnhof Breda van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 75 gratis verzending!
Begijnhof Breda van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een geliefde stek in Breda om te bezoeken: het Begijnhof. Een plek midden in het centrum waar rust en sereniteit nog overheersen. Met een paar stappen vanuit het drukke centrum, treed je zo in een andere wereld. In 2017 viert het Begijnhof haar 750 jarige bestaan. De laatste begijn van Breda, Cornelia Frijters, overleed in 1990. Maar de huidige bewoners koesteren nog steeds de sfeer die hier al eeuwenlang aanwezig is.
Deze foto maakte ik op een vroege voorjaarsochtend. Een sterk perspectief geeft een zicht op de binnenplaats met fantastische tuin. Omgezet in zwart-wit om het historische karakter te onderstrepen.
Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland 2017.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken