Begraafplaats Sint Petrus Banden Den Haag

van Raoul Suermondt

- Werkcode: 269 675

Raoul Suermondt over Begraafplaats Sint Petrus Banden Den Haag

Foto uit mijn fotoboek 'De ziel der dingen, Het Den Haag van Louis Couperus'. In dit boek belichten de verstilde beelden verschillende aspecten van de hofstad en roepen, samen met een aantal treffende citaten, de sfeer op van het Den Haag zoals Couperus het heeft beschreven in zijn romans en verhalen.
Begraafplaats Sint Petrus Banden Den Haag vind je in de categorieën Architectuur, Begraafplaats, Den Haag, Duotone, Fotografie, Landschappen, Louis Couperus, Mist, Mystiek, Nederland, Stedelijke landschappen, Urban / Street en Woonstijl Romantisch.
Raoul Suermondt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Suermondt

Bijna 30 jaar lang heb ik als freelance architectuurfotograaf gewerkt voor architectenbureaus, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Op dit moment maak ik alleen nog vrijwerk en ben ik verder werkzaam buiten de fotografie. Mijn favorieten onderwerpen zijn (stads)landschappen, natuur, architectuurdetails en meer algemeen de mens in zijn omgeving.

Alle werken van Raoul Suermondt


Waarom je kiest voor Begraafplaats Sint Petrus Banden Den Haag als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Begraafplaats Sint Petrus Banden Den Haag van Raoul Suermondt

Koop de foto Begraafplaats Sint Petrus Banden Den Haag van Raoul Suermondt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 269 675
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden