Bergen reflecteren in het meer

Bergen reflecteren in het meer van Jessie Jansen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bergen reflecteren in het meer

van Jessie Jansen

Bergen reflecteren in het meer van Jessie Jansen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 491760
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Samen met mijn man reis ik in een camper door Europa. Tijdens deze reis vinden we de mooiste plekjes. Die deel ik graag! Deze foto is gemaakt in Griekenland. We verbleven een aantal nachten aan dit prachtige meer. Het regende veel maar als de regen ophield dan zag je dit mooie tafereel.

Dit werk wordt aangeboden door Jessie Jansen

Jessie Jansen profielfotoWelkom! Bedankt voor uw interesse in mijn werken! Het lijkt mij leuk om iets over mezelf te vertellen. Mijn naam is Jessie, ik ben fotograaf van beroep. 25 jaar oud en ben getrouwd met Mendel. Ik heb twee huisjes. Een appartementje in Friesland en een camper! Met dat laatste huis reis ik door Europa met Mendel. We komen dan op de mooiste plekken en natuurlijk leg ik alles vast met mijn camera. Die mooie ervaringen wil ik graag delen en dat is dan ook de reden voor deze webshop. Alle foto's hebben een eigen verhaal en zijn gemaakt in verschillende landen. Kijk lekker rond en misschien zit er iets moois voor u tussen! :)

Alle werken