Berggeit, Middellandse Zee en de kustplaats Calpe

van Montepuro

- Werkcode: 900385

Montepuro over Berggeit, Middellandse Zee en de kustplaats Calpe

Uitzicht vanaf het Oltà gebergte naar de kustplaats Calpe en de blauwe Middellandse Zee. Wilde berggeiten zijn hier thuis en kunnen elke dag genieten van dit prachtige panorama. De foto is genomen te midden van een kudde wilde geiten die ik tegenkwam op weg naar de zuidelijke piek genaamd La Mola. Een van hen is de hoofdpersoon van deze foto. Kustpanorama op een mooie zonnige dag en tijdens het wandelen in de bergen aan de Costa Blanca in Spanje. Op de achtergrond zie je het herkenningspunt van Calpe, het natuurpark Peñón de Ifach (Penyal d'Ifac).
Berggeit, Middellandse Zee en de kustplaats Calpe vind je in de categorieën Bergen, Calp, Costa Blanca, Geiten, Gems (dier), Kust, Landen & Reizen, Landschappen, Middellandse Zeegebied, Penyal d’Ifac en Spanje.
Montepuro profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Montepuro

Mediterrane kleuren, zee en tijdloze berglandschappen. Mijn activiteiten onder de naam Montepuro zijn gewijd aan de fotografie en de bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen in het bergachtige achterland van de provincie Alicante en aan de Middellandse-Zeekust, heb ik mij gespecialiseerd in landschapsmotieven. Wanneer ik met mijn camera op afgelegen paden ben en mijn ogen in de verte laat dwalen, is het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid alomtegenwoordig. Heel graag zou ik wat van dit enthousiasme binnen de vier muren willen brengen.

Alle werken van Montepuro


Waarom je kiest voor Berggeit, Middellandse Zee en de kustplaats Calpe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Berggeit, Middellandse Zee en de kustplaats Calpe van Montepuro

Koop Berggeit, Middellandse Zee en de kustplaats Calpe van Montepuro op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 900385
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.