Berggeiten aan de Middellandse Zee

van Montepuro

- Werkcode: 900386

Montepuro over Berggeiten aan de Middellandse Zee

Terwijl ik naar de zuidelijke top van het Oltà-gebergte aan de Spaanse Middellandse Zeekust wandelde, leidde mijn pad door een kudde wilde berggeiten. Ze vertoeven graag in de zon en het liefst op de steile berghellingen. Ze voelen zich thuis hoog in de bergen en kunnen elke dag genieten van het fantastische uitzicht op zee. Grillige kalkstenen kliffen en de blauwe Middellandse Zee op een zonnige dag.
Berggeiten aan de Middellandse Zee vind je in de categorieën Bergen, Calp, Costa Blanca, Fotografie, Geiten, Gems (dier), Horizon (lijn), Kust, Landschappen, Middellandse Zeegebied, Spanje en Wandelen.
Montepuro profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Montepuro

Mediterrane kleuren, zee en tijdloze berglandschappen. Mijn activiteiten onder de naam Montepuro zijn gewijd aan de fotografie en de bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen in het bergachtige achterland van de provincie Alicante en aan de Middellandse-Zeekust, heb ik mij gespecialiseerd in landschapsmotieven. Wanneer ik met mijn camera op afgelegen paden ben en mijn ogen in de verte laat dwalen, is het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid alomtegenwoordig. Heel graag zou ik wat van dit enthousiasme binnen de vier muren willen brengen.

Alle werken van Montepuro


Waarom je kiest voor Berggeiten aan de Middellandse Zee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Berggeiten aan de Middellandse Zee van Montepuro

Koop de foto Berggeiten aan de Middellandse Zee van Montepuro op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 900386
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.