Berglandschap in de herfst

Berglandschap in de herfst van Ko Hoogesteger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Berglandschap in de herfst

van Ko Hoogesteger

Berglandschap in de herfst van Ko Hoogesteger

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 755253

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 94 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Het nationaal park Rondane in Noorwegen. De zon schijnt nog net op de hellingen waar de eerste sneeuw is gevallen in september. Een minuut later is hij achter de donkere wolken verdwenen. In zwart wit komt de schoonheid van dit moment maximaal tot zijn recht. Ik heb hier een 200mm gebruikt. Het landschap wordt op deze manier in elkaar gedrukt.

Dit werk wordt aangeboden door Ko Hoogesteger

Ko Hoogesteger profielfotoMijn passie voor de fotografie ligt in het maken van landschaps- en architectuurfotografie. Als ik een foto maak, moeten locatie, weertype, tijdstip van de dag en lichtomstandigheden optimaal zijn en allemaal bijdragen aan de vorming van het beeld. In de loop der jaren heb ik een eigen stijl/benaderingswijze ontwikkeld. Het fotografisch handschrift is ongeacht het onderwerp in al mijn foto’s te zien. Een foto moet esthetisch zijn, fijn om naar te kijken en een verhaal vertellen van dat ene moment. Ik hoop je te vangen in mijn beelden en je er één mee te laten voelen.

Alle werken