Betty

van Anne Oszkiel-van den Belt

- Werkcode: 284052

Anne Oszkiel-van den Belt over Betty

Betty is waarschijnlijk de meest mysterieuze zuster die je ooit zult zien. Een ondoorgrondelijke blik, met grote ogen een mooie, rode lippen.
Digitaal getekend, met steeds dezelfde grootte zwarte potlood. Met een paar kleuraccenten die meer diepte geven aan de tekening.
Betty vind je in de categorieën Adobe Photoshop, Contemporary, Digital Art, Portret, Tekeningen, Verpleegkundige, Vrouw, Wacom en mysterieus.
Anne Oszkiel-van den Belt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anne Oszkiel-van den Belt

De passie voor tekenen ziet diep in mijn genen. Daarvoor heb ik mijn familie te danken, en dan met name mijn vader, die ook schildert, en mijn broer, die video’s en muziek producties maakt. Na mijn afstuderen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam (2010) ben ik begonnen als freelancer, onder mijn twee voornamen Anne Julia. Ik maak portretten in opdracht en neem zo nu en dan deel aan exposities en fairs met mijn vrije werk.Naast het schilderen met verf op doek, maak ik ook digitale portretten en illustraties. Dankzij mijn Wacom Cintiq kan ik direct op het beeldscherm tekenen en zo de werelden van analoog en digitaal tekenen dichter bij elkaar brengen. Er zitten een hoop verschillen tussen beide manieren van werken en allebei de technieken bevatten eigenschappen die de ander niet kan evenaren. Zo kan elk detail in een digitaal vervaardigd portret eindeloos worden aangepast, verwijderd of toegevoegd gedurende het hele proces, en kan er flink worden ingezoomd, in tegenstelling tot schilderen op doek.Maar echte verf, met zijn unieke structuur en geur, is de meest intieme, autonome vorm van kunst en kan met geen mogelijkheid exact worden gekopieerd.Juist hierom werk ik graag met beide technieken en probeer ik ze vaak met elkaar te combineren.

Alle werken van Anne Oszkiel-van den Belt


Waarom je kiest voor Betty op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Betty van Anne Oszkiel-van den Belt

Koop dit digital art werk Betty van Anne Oszkiel-van den Belt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 284052
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.