Binnen bij Baasrode

Binnen bij Baasrode van Tienke Huisman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 165879

Binnen bij Baasrode van Tienke Huisman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
106 gratis verzending!
Binnen bij Baasrode van Tienke Huisman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Zowel buiten als binnen is het interessant, het scheepvaartmuseum in het Belgische Baasrode. Het strijklicht van de zon door de grote ramen aan de linkerzijde, geeft het interieur van de donkere werkruimte iets speciaals. Claire obscure?

Over Tienke Huisman

Tienke Huisman profielfotoWelkom bij Beeldvlinder Tienke Huisman. Mijn ogen, handen en hart zijn de instrumenten. Precies de drie componenten voor het maken van een beeld; een foto, tekening of schilderij. Foto's maak ik dikwijls buiten, onderweg, op reis, in de natuur. Soms binnen, in gebouwen, ateliers of een studio. Als een vlinder vlieg ik van het ene naar het andere beeld, geïnspireerd door het moment, een kleur, geur, compositie. Vandaar de naam Beeldvlinder. Ik houd van reizen, kunst, cultuur en natuur en dat zie je terug in mijn beelden. Het gaat om het nu, in het nu schuilt de eeuwigheid; dat is een uitspraak van David Hockney, schilder en fotograaf. Inderdaad, daar gaat het om en daarom maak ik foto's van momenten in het nu.

Alle werken