Binnendieze Zwart wit

van Leo van Valkenburg

- Werkcode: 341 277

Leo van Valkenburg over Binnendieze Zwart wit

De Binnen Dieze onder langs restaurant Gossimijne. De Binnendieze is de verzamelnaam van een aantal stromen in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. De waterlopen hadden vroeger ook de functie van riool. De knaagdieroverlast moest in toom gehouden worden door rattenvangers. Halverwege de 20e eeuw besloot men de Binnendieze te dempen, maar vanwege het unieke karakter kwam hiertegen vanuit de bevolking verzet dat succesvol was. In 1973 is met een restauratie van het stadswatersysteem begonnen die 1998 gereed kwam.
Binnendieze Zwart wit vind je in de categorieën 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Binnendieze, Bossen, Cafés / Restaurants, Fotografie, Riool, Steden en Water.
Leo van Valkenburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leo van Valkenburg

Al jaren een passie voor fotografie. Een echte voorkeur heb ik niet, maar long exposure en studio fotografie vind ik wel erg gaaf. Mocht er een speciale wens zijn, bijv een bepaalde foto in kleur of zwart/wit, laat me het weten via https://www.leekefotografie.nl.

Alle werken van Leo van Valkenburg


Waarom je kiest voor Binnendieze Zwart wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Binnendieze Zwart wit van Leo van Valkenburg

Koop de foto Binnendieze Zwart wit van Leo van Valkenburg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 277
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.