Blauw Dauw

van Caroline Lichthart

- Werkcode: 328 364

Caroline Lichthart over Blauw Dauw

Druppeltjes dauw op een blad. In fijne blauwe tinten. Dit beeld is ook in een lichtgroene variant te bestellen!
Blauw Dauw vind je in de categorieën Aqua, Blau, Blauw, Digitale Kunst, Druppels, Fotografie, Macrofotografie, Regen, Tropfen, Water en druppeltjes.
Caroline Lichthart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Mijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken van Caroline Lichthart


Waarom je kiest voor Blauw Dauw als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Blauw Dauw van Caroline Lichthart

Koop dit digital art werk Blauw Dauw van Caroline Lichthart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 364
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden