Blauwe uur langs de IJssel bij Kampen

van Martin Bredewold

- Werkcode: 191 309

Martin Bredewold over Blauwe uur langs de IJssel bij Kampen

Het blauwe uurtje aan de IJssel bij Kampen. De foto is genomen tijdens het blauwe uur. Het blauwe uur is de benaming voor het verschijnsel dat 's ochtends, het uur voor zonsopkomst en 's avonds, net na zonsondergang bij bepaalde omstandigheden de lucht en de omgeving een blauwe kleur aannemen. Het blauwe uur is een onderdeel van de schemering en duurt meestal slechts een tiental minuten.
Blauwe uur langs de IJssel bij Kampen vind je in de categorieën Avond, Avondfotografie, Blauwe uur, Boten & Schepen, Bovenkerk (Kampen), Bredewoldski, Brug (bouwwerk), Bruine vloot, City (term), Fotografie, Golfbreker, Grachtenpand, Groothoekobjectief, HDR LE, Hanzestad, Hemel, High dynamic range, High dynamic range, IJssel, IJsseldelta (regio), IJsselkade (Kampen), IJsselmond, Kade, Kampen (stad), Kampen (Overijssel), Kamper ui, Kleuren, Landschap Overijssel, Long exposure photography, Martin Bredewold, Nachtfotografie, Nederland, Nieuwe Toren (Kampen), Nikon AF-S 16-35mm F4, Nikon D610, Overijssel, Panorama (representatie), Panoramafotografie, Pier (dijk), Rivier, Rood, Rood (kleur), Skyline (stad), Spiegelbeeld (reflectie), Stadsbrug (Kampen), Stedelijke landschappen, Wolken, Zon, Zonsondergang, blauwe uurtje, de ijssel, nieuwe toren, night photography, nightphotography, nightshot, oude stadsbrug, regio ijsselmond en triggertrap.
Martin Bredewold profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Bredewold

Bedankt voor het bezoeken van mijn Werkaanmuur pagina. Ik ben Martin Bredewold. Ik woon middenin de prachtige natuurgebieden van de kop van Overijssel zoals Nationaal Park de Weerribben-Wieden, de Mastenbroeker Polder, de IJsseldelta en 'd Olde Maten. Elk vrije uurtje ben ik op pad in de natuur met mijn camera . Ik vind het leuk om de mooiste natuurmomenten te delen en Werk aan de muur biedt mij deze gelegenheid. Ook ben ik een groot liefhebber van (HDR) Long Exposure avondfotografie en landschapsfotografie

Alle werken van Martin Bredewold


Waarom je kiest voor Blauwe uur langs de IJssel bij Kampen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blauwe uur langs de IJssel bij Kampen van Martin Bredewold

Koop de foto Blauwe uur langs de IJssel bij Kampen van Martin Bredewold op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 191 309
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden