Blije jonge ZEEHOND

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 341 448

Marianne Ottemann - OTTI over Blije jonge ZEEHOND

Een jong grijs zeehondje van een paar dagen oud met wit bont vachtje. Liggend op het strand en aan het genieten van het zonnetje. Ernaast een roestig stuk metaal met de vorm van een zeehond.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor Blije jonge ZEEHOND als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Blije jonge ZEEHOND van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto Blije jonge ZEEHOND van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 448
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden