Blije koeien met lentekriebels

Blije koeien met lentekriebels van Wim van der Ende

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Blije koeien met lentekriebels van Wim van der Ende

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 42114
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
203 gratis verzending!

Omschrijving

Voorjaar; de koeien gaan naar buiten en hollen door de wei. Lentekriebels. Uitgelaten, vrolijke koeien, die door plassen rennen, staarten omhoog, want koeien vinden spetterend water minder fijn. Een van de koeien heeft de lleiding, de andern volgen; het zijn kuddedieren. Als er een gaat gaan ze allemaal. Wat een mooi beeld: koeien in de wei, de kleurrijke dieren in een groene omgeving. We zijn erg gewend koeien te zien. Nu ze minder vrij in de wei rondlopen, valt pas op hoe 'leeg' het landschap is. Wat voegen koeien, ook de zwart-witte dan veel kleur toe. Ik word heel blij als ik dit beeld zie; het lokt heel snel een glimlach uit.
Het gebeurde me tijdens een wandeling. Ik liep langs het Noaberpad in de buurt van Zwillbrock, dichtbij de grens met Duitsland in de Achterhoek. Het Noaberpad loopt door het grensgebied met Duitsland van Groningen tot aan de Rijn met eindpunt de stad Kleve.

Over Wim van der Ende

Wim van der Ende profielfotoWim van der Ende is een van de makers van het Pieterpad, de meest bekende wandeltocht door Nederland.
- auteur en fotograaf gidsen van het PIETERPAD.
- Karakteristieke foto's Nederlandse landschap.
- Ook andere wandelpaden: Trekvogelpad, Noaberpad, Maarten van Rossumpad, Utrechtpad, Overijssels Havezatenpad, Waterlinie pad, Brabants Vennenpad, Groene Hart pad, Krijtlandpad, Kromme Rijn pad.
- Alle foto's uit de gidsen op aanvraag, mail fotografie@wimvanderende.com

Alle werken