Bloedmaan 2015

van Tejo Coen

- Werkcode: 186 121

Tejo Coen over Bloedmaan 2015

Een bloedmaan die in 2015 gefotografeerd is en er nadien een manipulatie is gedaan met een andere foto van de ganzen
Bloedmaan 2015 vind je in de categorieën , Avond, Bloed, Boerderijdieren, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Ganzen, Maan en Rood.
Tejo Coen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tejo Coen

Een korte introductie over mezelf : 26-02-1944 geboren in Merksem/ Antwerpen en wonende in een gezin met twee jongere zusjes, nu getrouwd en vader van 5 kinderen en grootvader van 8 kleinkinderen. Ik woon in Brecht bij Antwerpen.Mijn eerste kennismaking met de fotografie was toen ik als 12 jarige knaap mee in de donkere kamer van mijn nonkel Theo een beetje kon helpen met het spoelen en drogen van zijn foto's . Hij was fotograaf van beroep en had een kleine studio en een nog kleinere donkere kamer. Vele jaren later had ik mijn eigen goed uitgeruste doka . Ondertussen ben ik natuurlijk ook overgeschakeld naar de digitale fotografie.Door zelf vele jaren actief aan sport te doen is dit mijn favoriet onderwerp geworden. Maar zoals je kan zien komen ook andere onderwerpen aan bod .Ik ben zeker niet bang van mijn foto?s nadien grondig te bewerken met verschillende beeldbewerkings programma?s. Photoshop CC aangevuld met Nik Software en Topaz labs zijn voor mij onmisbaar. Maar de finishing touch doe ik steeds met het doordrukken en tegenhouden van delen in mijn foto?s zoals in mijn goede oude doka periode. Ik hou er ook van om meerdere foto?s te combineren en een nieuw eindresultaat te creëren.Ik wens iedereen veel kijkplezier en indien je meer van mijn werk wil zien neem gerust een kijkje op https://www.tejocoen.wix.com/photography

Alle werken van Tejo Coen


Waarom je kiest voor Bloedmaan 2015 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloedmaan 2015 van Tejo Coen

Koop dit digital art werk Bloedmaan 2015 van Tejo Coen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 186 121
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden