Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee van Christiaan Krouwels

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bloemendaal aan Zee van Christiaan Krouwels

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 59797
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt op 7 januari 2013 bij Bloemendaal aan Zee. Het was behoorlijk slecht weer en ik wilde net weggaan toen er opeens een standschuiver aan kwam rijden. Deze zorgde voor het lichteffect in de foto.

De foto maakt deel uit van een serie nachtlandschappen. Regelmatig plaats ik op de facebookpagina http://www.facebook.com/nachtlandschap en op de website http://www.nachtlandschap.nl nieuwe werken.

Wil je meer weten, stuur me een mail (info@krouwels.com) of een facebookbericht.

Over Christiaan Krouwels

Christiaan Krouwels profielfotoChristiaan Krouwels is een freelance fotograaf uit Utrecht. Naast zijn opdrachtwerk voor media en diverse profit en non-profit organisaties maakt hij veel vrij werk, waarbij hij met name geïnteresseerd is in de periode rondom zonsondergang en het begin van de nacht. De daglandschappen die ook in mijn shop zijn te vinden, zijn uiteraard overdag gemaakt maar de overeenkomst met de nachtlandschappen is dat er veel gebruik gemaakt wordt van lange sluitertijden waardoor er een andere sfeer in de beelden ontstaat. Ik publiceer regelmatig nieuw werk via twitter (@chriskrouwels) en mijn website http://www.krouwels.com

Alle werken