Bloemendalsestraat historisch Amersfoort

van Watze D. de Haan

- Werkcode: 570743

Watze D. de Haan over Bloemendalsestraat historisch Amersfoort

De Bloemendalsestraat is een van de toegangswegen van historisch Amersfoort die je naar het centrum leidt. Een straat vol met oude gebouwen en een diversiteit aan architectuur. Het enige wat je hier mist is een paard met wagen. Vanaf deze straat zie je op afstand de OLV toren en dan weet je dat je de goede kant op gaat. Het is een begin van een bijzondere wandeling door deze stad, een museum op de vierkante kilometer!
Bloemendalsestraat historisch Amersfoort vind je in de categorieën Amersfoort, Architectuur, Bloemendalsepoort, Bloemendalsestraat, Cultuur, Digital Art, Fotografie, Geschiedenis, Kleuren, Utrecht (provincie), Vestingstad en Wandelen.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Bloemendalsestraat historisch Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemendalsestraat historisch Amersfoort van Watze D. de Haan

Koop dit digital art werk Bloemendalsestraat historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 570743
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.