Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Bloemenmarkt Amsterdam

van Digital Art Nederland

- Werkcode: 692238

Digital Art Nederland over Bloemenmarkt Amsterdam

De Bloemenmarkt aan de Singel is één de meest kleurrijke attracties van Amsterdam. De markt bestaat uit drijvende bloemenwinkeltjes, een overblijfsel uit de tijd dat bloemen per boot vanaf het platteland naar Amsterdam kwamen.

Wereldberoemde Bloemenmarkt in Amsterdam.

Op de Amsterdamse Bloemenmarkt vind je tulpen in alle kleuren. Maar de markt heeft meer dan alleen tulpen. Wat je favoriete bloemen ook zijn, je vindt ze hier. Naast snijbloemen hebben ze kamerplanten, zaden en tuingereedschap. Voor de toeristen zijn er souvenirs te koop en in de winter kun je er terecht voor kerstbomen en -decoraties.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Bloemenmarkt Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemenmarkt Amsterdam van Digital Art Nederland

Koop de illustratie Bloemenmarkt Amsterdam van Digital Art Nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 692238

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.