Bloemstilleven met Delfts Blauwe vazen

van Sander Van Laar

- Werkcode: 982 400

Sander Van Laar over Bloemstilleven met Delfts Blauwe vazen

De essentie van vrijheid is dat je niet gehinderd wordt om te zeggen en te doen wat je wilt.
Dit werk staat in het teken vrijheid. Wat kunnen wij nou zonder vrijheid. Toen ik dit werk maakte kwam delfts blauw met prachtige witte duif en de puur Hollandse tulp in m'n hoofd als sfeer van dit werk.

Alles in het teken van "Vrijheid" wees dankbaar met wat je hebt en laat de positiviteit vloeien.

Een prachtige wanddecoratie voor iedere muur.
Bloemstilleven met Delfts Blauwe vazen vind je in de categorieën Blauw, Collage, Delft, Delfts Blauw, Digitale Kunst, Fotografie, Modern, Modern stilleven, Nederland, Stilleven, Stilleven met bloemen, Touch of Blue, Tulp, Vlinders en Wit.
Sander Van Laar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Van Laar

Van Laar (43) uit Veenendaal, getrouwd en is vader van 2 prachtige kinderen. Naast zijn gezin heeft hij nog een grote passie voor fotografie en beeldbewerken.

De nieuwe meester van het stilleven met bloemen die nooit verwelken.
Iedereen houdt toch van prachtige boeket? Sander van Laar brengt kleurrijke rust in huis met boeketten die niet snel vergaan. Met zijn fototoestel en met het fotobewerkingsprogramma Photoshop treedt hij op eigentijdse wijze in de voetsporen van de oude Hollandse Meesters.

In 2017 won Sander een prijs "De Grote Paul 2017".
"Daar werd hij bestempeld als de nieuwe digitale kunstenaar van de hedendaagse kunsten in de fotografie. Sander maakt van alles een Kunstwerk"

Belangrijkste wat Sander in zijn (bloem) stillevens wilt zien is lijnenspel, fluweelzachte bloemen gecombineerd met dramatisch contrasten.

Het gevoel geven dat het geschilderd is maar dan met een digitale touch zo is er voor elk pixeltje wel wat wils...
Een waar genot om aan uw muur sander zijn kunstwerken aan de muur te hebben.
Dit is ook waarom werk aan de muur een aantal hedendaagse bloemstillevens heeft uitgekozen voor het televisie programma van VTwonen Verliefd op je huis van SBS6 met als presentator Kees Tol ( Die tevens nu ook een prachtig "van Laar Royal FLora" aan de muur heeft hangen )

Kijkt u gerust naar mijn website voor eventueel gelimiteerd bloemstillevens deze worden in oplages gemaakt met Certificaat. https://www.sandervanlaar.com

Alle werken van Sander Van Laar


Meer weten over Sander Van Laar?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Bloemstilleven met Delfts Blauwe vazen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bloemstilleven met Delfts Blauwe vazen van Sander Van Laar

Koop dit digital art werk Bloemstilleven met Delfts Blauwe vazen van Sander Van Laar als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 982 400
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden