Blue Angels Formation Fly By

Blue Angels Formation Fly By van Bob de Bruin

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blue Angels Formation Fly By van Bob de Bruin

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84184
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!

Omschrijving

Blue Angels demonstratie team fly by in strakke formatie waarbij de toestellen slechte enkele decimeters van elkaar verwijderd zijn.
Het toestel is in de jaren zeventig en tachtig ontworpen, op basis van de Northrop YF-17, voor de Amerikaanse marine. Het is nog steeds in dienst bij de Amerikaanse marine, het Amerikaanse Korps Mariniers en bij de luchtmachten van verscheidene andere landen, zoals Spanje en Canada.
Als multirole toestel vervult het de taken van onderscheppingsjager, luchtverdedigingsjager, het uitschakelen van vijandige luchtafweer, verkenner, close air support (luchtsteun) en forward air control (doelaanwijzing). Door zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is het een waardevol vliegtuig. Het enige nadeel is zijn relatief kleine actieradius.

Over Bob de Bruin

Bob de Bruin profielfotoBob is een fotograaf die van technische uitdagingen houdt en constant op zoek is naar de perfecte compositie en uitzonderlijke resultaten. Hoge resolutie opnames met gestoken scherpte en een wow effect zijn de resultaten waar hij naar op zoek is.

Alle werken