Blue Curaçao and Brown Sugar

van Cho Tang

- Werkcode: 115 907

Cho Tang over Blue Curaçao and Brown Sugar

De havenhoofden van Scheveningen, met een lange sluitertijd geschoten.
Blue Curaçao and Brown Sugar vind je in de categorieën Belichting (fotografie), Den Haag, Duindorp, Fotografie, Groothoekobjectief, High dynamic range, Landschappen, Long exposure photography, Nederland, Noordzee, Scheveningen, Steiger (haven), Stranden, Water, Wolken en zuiderstrand.
Cho Tang profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken van Cho Tang


Waarom je kiest voor Blue Curaçao and Brown Sugar als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Blue Curaçao and Brown Sugar van Cho Tang

Koop de foto Blue Curaçao and Brown Sugar van Cho Tang op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 115 907
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden