Blue Port

Blue Port van Jeroen de Jongh

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blue Port van Jeroen de Jongh

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 166834
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

HafenCity is een stadsdeel van de Duitse stad Hamburg, centraal gelegen in het district Hamburg-Mitte. HafenCity wordt gevormd door een aantal riviereilanden van de Elbe, waaronder Kehrwieder en Wandrahm en de oude haven Großen Grasbrooks, gelegen op het voormalige riviereiland Grasbrook.

In HafenCity wordt de oude vrije handelszone van de Hamburgse haven terug grootschalig herbevolkt door herinrichting van de ruimte met kantoren, hotels, woningzones en openbare bouwwerken met als landmark de Elbphilharmonie. De bedoeling is het bewonersaantal van net geen 2.000 in 2013 binnen een termijn van circa 10 jaar tot 12.000 te laten stijgen, met kantoorruimtes voor 45.000 werknemers. Dit masterplan voor stadsontwikkeling wordt door zijn omvang tot de grootste van Europa gerekend, en is deels geïnspireerd door Docklands in Londen.

HafenCity is daarmee het jongste stadsdeel van de stad. Het werd op 1 maart 2008 gevormd, als het resultaat van de wetgeving "Gesetz über die räumliche Gliederung der Freien und Hansestadt Hamburg) - RäumGlG". Het cultureel werelderfgoed Speicherstadt is door de aangepaste stadsdeelgrenzen ook gelegen in HafenCity, waar het vroeger een onderdeel was van de Altstadt.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Jeroen de Jongh profielfotoWelcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken