Blue

van Wilfried van Dokkumburg

- Werkcode: 152 687

Wilfried van Dokkumburg over Blue

Abstract expressionisme, digitaal schilderen, actie en beweging met mooi blauw!
Abstract painting, digitalart, action, colourful, nice blue, expressionism
Blue vind je in de categorieën Abstract, Abstract expressionisme, Abstracte schilderijen, Blauw, Compositie (beeldende kunst), Digitale Kunst, Expressionisme, Muziek, Schilderijen en digitalart.
Wilfried van Dokkumburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wilfried van Dokkumburg

Ik ben Wilfried van Dokkumburg. In de jaren 80 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, in illustratie en typografie. Het tekenen, ontwerpen vormt een belangrijk deel van mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen! Het is geweldig om via werkaandemuur mijn werk te kunnen verkopen. Abstract expressionisme, actie, beweging heeft vaak mijn interesse. Dit uit zich ook in mijn belangstelling en beoefening van sport, o. a. boksen...Om terug te komen op het werk, ook vele andere onderwerpen hebben mijn aandacht, bijvoorbeeld het tekenen van dieren. paarden. Er bestaan zelfs een paar boekjes van mijn hand. Kijk maar eens op https://www.vandokkumburg.nl. Aan het werk besteed ik altijd veel aandacht, het is een serieuze kwestie! Als u iets koopt wens ik u veel kijkplezier, geniet ervan. Vriendelijke Groet, Wilfried

Alle werken van Wilfried van Dokkumburg


Waarom je kiest voor Blue op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blue van Wilfried van Dokkumburg

Koop dit digital art werk Blue van Wilfried van Dokkumburg als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152 687
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden