Boedistische gebedsmolens

van Roel Beurskens

- Werkcode: 126 606

Roel Beurskens over Boedistische gebedsmolens

Boedistische "prayer wheels" (gebedsmolens) bij de monkey temple (swayambhunath) in Kathmandu, Nepal. Mensen lopen langs deze molens en draaien de molens rond. Hierdoor verspreiden de gebeden zich. Tijdens reizen in Boedistische landen kom je deze molens veel tegen. Ze zijn onder andere te vinden in Sri Lanka, Tibet, China, Buthan, en India. zwart wit.
Boedistische gebedsmolens vind je in de categorieën Alpinisme, Azië, Bergen, Fotografie, Gebedsmolen, Himalaya, Landen & Reizen, Meditatie, Monnik, Nepal, Religie, Stilleven, Urban / Street en bidden.
Roel Beurskens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roel Beurskens

Roel Beurskens is een freelance fotograaf woonachtig in Bakkum. Hij is gespecialiseerd in straat, buitensport en reis fotografie.
https://www.roelbeurskensphotography.com

Alle werken van Roel Beurskens


Waarom je kiest voor Boedistische gebedsmolens als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Boedistische gebedsmolens van Roel Beurskens

Koop de foto Boedistische gebedsmolens van Roel Beurskens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126 606
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden