Boegbeeld

van Marian Beijer

- Werkcode: 88 470

Marian Beijer over Boegbeeld

De mooiste, meest vooruitstrevende plek op een schip is bestemd voor het boegbeeld. Op de voorsteven, trots uitkijkend over de zee, borst vooruit, is zij de blikvanger van het schip. Het visitekaartje. In dit beeld is het tekeningetje van het ?boegbeeld? toevallig ontstaan. Vanwege de associatie met een boegbeeld koos ik ervoor om het tekeningetje te koppelen aan een stukje scheepstuigage en water. Ik werk graag met contrasten, dus de horizontale richting van boegbeeld en tuigage, de horizontale vaart, vraagt om een tegenbeweging, de verticale geschilderde lijnen. Van karakter aquarel en waterachtig, ritmisch en beweeglijk passen zij bijzonder goed bij ?boegbeeld? en ?tuigage?. Zij vormen een noodzakelijk aanvulling, geven het beeld spanning.
Marian Beijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marian Beijer

Mijn naam is Marian Beijer. Ik ben beeldend kunstenaar en maak beeldend werk in print.

Ik combineer de mogelijkheden van digitale beeldbewerkingsprogramma?s met mijn eigen gemaakte verzameling beeldmateriaal. Deze verzameling is opgebouwd rondom logika. In een nadrukkelijke behoefte de overweldigende wereld om mij heen te ordenen.

Ik werk associatief vanuit het zien van verbanden en raakvlakken tussen vormen, kleuren en structuren.

Ik bouw het werk op in lagen om deze associaties zichtbaar te maken.

Ik werk met echt, eigen materiaal; getekend, geschilderd, gefotografeerd, ontstaan, gevonden. Omdat de kwaliteit en aard hiervan zo essentieel is.

My name is Marian Beijer. I am an artist and create visual work in print.

I combine the capabilities of digital imaging programs with my homemade collection footage. This collection is built around logic. In an emphatic need to organize the overwhelming world around me.

I work associatively from seeing connections and interfaces between shapes, colors and textures.

I build on the work in layers to make this associations visible.

I work with really own material, drawn, painted, photographed, genesis, found. Because the quality and nature of this is so essential.

Alle werken van Marian Beijer


Waarom je kiest voor Boegbeeld op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Boegbeeld van Marian Beijer

Koop dit digital art werk Boegbeeld van Marian Beijer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88 470
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.