Boom op heideveld

van Martin Smit

- Werkcode: 275 942

Martin Smit over Boom op heideveld

Boom op heideveld Balloërveld
Boom op heideveld vind je in de categorieën Balloërveld, Blauwe lucht, Bomen, Bossen, Fotografie, Heide, Landschappen, Martin Smit, Natuurfotografie, Paars, connectedbynature en heidevlakte.
Martin Smit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Smit

Mijn naam is Martin Smit, ik heb mij altijd al verbonden gevoeld met de natuur.  In de natuur voel ik me vrij en kan ik intens genieten en me verwonderen over de schoonheid, diversiteit en complexiteit die de natuur ons te bieden heeft. Of het nu gaat om vogels, wilde dieren of insecten, flora en fauna, prachtige landschappen, de natuur blijft mij fascineren en inspireren. Ik trek er regelmatig op uit met mijn camera om de natuur te bewonderen en zo mooi mogelijk in beeld vast te leggen. Een deel van de opbrengst van verkocht werk gaat naar het goede doel: Givebacktonature.com. Hier worden bomen van geplant.

Alle werken van Martin Smit


Waarom je kiest voor Boom op heideveld als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Boom op heideveld van Martin Smit

Koop de foto Boom op heideveld van Martin Smit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 275 942
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.