Bospad in het Beusebos

Bospad in het Beusebos van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bospad in het Beusebos van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 398499
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Een bospad in een herfstig Beusebos in Purmerend. Deze foto maakte ik in november 2017 toen de herfst al in full swing was, de regen viel en de bospaden zompig en vies waren. Ik kwam niet vooruit door de modder en besloot in de lente weer terug te komen.
In de lente van 2018 bleek het Beusebos afgesloten voor het publiek wegens crossmotorraces, brandjes en vandalisme. Gegeven het feit dat een besluit is voorgenomen (tegen de algemene wil van de Purmerendse bevolking) om het beschermde Beusebos plat te gooien ten behoeve van een Toekanhotel, zijn dit waarschijnlijk de laatste foto's van dit bos.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken