Botanische planten en bloemen afdruk Fluitenkruid (gezien bij vtwonen)

van Angela Peters

- Werkcode: 490 757

Angela Peters over Botanische planten en bloemen afdruk Fluitenkruid (gezien bij vtwonen)

Dit is een print van een origineel hand gedrukte monoprint van Natuurlijk Angelart.
Natuurlijk Angelart staat voor op de natuur geinspireerde prints en is gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Voorbij gaan aan het oppervlakkige kijkenen inzoomen op de details.

Het werk is te zien in aflevering 6 van seizoen 11 in Weer Verliefd op je Huis van vtwonen.
Botanische planten en bloemen afdruk Fluitenkruid (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën , Bestsellers, Blauw, Bloemen, Botanische prenten, Contemporary, Digitale Kunst, Kunst voor moeders, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Planten, Tafelboek van Werk aan de Muur en vtwonen.
Angela Peters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Angela Peters

Liefde voor de vormen, kleuren en structuren die de natuur ons te bieden heeft.

Mijn naam is Angela Peters, ik woon in het Gelderse stadje Hattem. Hier is ook mijn galerie winkel Angelart KunstZo gevestigd. Mijn kunstenaarschap begon in 2013 nadat ik mijn Bachelor of Fine Art and Design in Education had afgerond. In eerste instantie lag mijn focus op de mens, deze schilder ik nog steeds graag. Maar nadat ik samen met mijn vriend een boek over de natuur en het buitenleven ben gaan maken, ben ik begonnen met illustraties van planten en dieren. Ik ben gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Nadat de illustraties voor het boek af waren had ik nog steeds de smaak te pakken. Nu probeer ik dagelijks een tekening en illustratie te maken.

Ik ben een maker. Elke dag besteed ik tijd aan maken, daarnaast geniet ik graag van de kleine dingen in de natuur. Voorbij gaan aan het oppervlakkige kijkenen inzoomen op de details. Door de jaren heen heb ik heel wat tekeningen en illustraties gemaakt deze deel ik nu voor een klein prijsje met jullie.

Alle werken van Angela Peters


Meer weten over Angela Peters?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Botanische planten en bloemen afdruk Fluitenkruid (gezien bij vtwonen) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Botanische planten en bloemen afdruk Fluitenkruid (gezien bij vtwonen) van Angela Peters

Koop dit bestseller digital art werk Botanische planten en bloemen afdruk Fluitenkruid (gezien bij vtwonen) van Angela Peters als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 490 757
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden