Facebook pixel
Bridge on The River Kwai

Bridge on The River Kwai van Quartier William

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Bridge on The River Kwai van Quartier William thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 66451

Bridge on The River Kwai van Quartier William

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Bridge on The River Kwai van Quartier William

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Brug over de rivier de Kwai is de spoorbrug die gebouwd is bij de Thaise plaats Kanchanaburi als onderdeel van de Dodenspoorlijn. De brug is gebouwd over de rivier de Khwae Yai (grote Kwai, Khwae in het Thais komt voor de Engelstaligen dichtbij de ai klank) vlak voor hij samenvloeit met de Khwae Noi (kleine Kwai) om de Mae Klong (Klong rivier) te vormen.
Bij de constructie van de spoorlijn verloren veel westerse krijgsgevangenen het leven, waaronder ook veel Nederlanders uit toenmalig Nederlands-Indië. Echter, bij de constructie van de brug zelf vielen relatief weinig doden (negen). De huidige brug is het originele exemplaar, de hulpbrug werd eerst ongeveer 200 meter stroomafwaarts gebouwd en was een houten constructie die voor aanvoer van materiaal diende. De huidige brug werd een aantal keren gebombardeerd, wat te zien is aan de gedeeltes met rechthoekige boogconstructies in plaats van de originele ronde.Wikipedia

Over Quartier William

Quartier William profielfotoHello,
I'm a serious amateur photographer and I wish you welcome to my gallery's. I'm from Belgium and I hope you enjoy looking at the photos.
*Copyright on Photographs appearing on this site to the Photographer William Quartier. All images are protected by copyright laws and are not to be downloaded, reproduced, and/or used in any way, without the written permission of the author of the picture(s).
Please contact us for any inquiries about our work.
Thanks for you're visited.

Alle werken