Bromo Sunrise

van Giovanni della Primavera

- Werkcode: 99 411

Giovanni della Primavera over Bromo Sunrise

De zonsopgang meemaken bij de nog actieve Bromo vulkaan is een bijzonder ervaring. Het landschap lijkt net een schilderij.

De Bromo is de bekendste vulkaan op het eiland Java, Indonesië. De berg is met 2392 meter zeker niet de hoogste berg van de regio, maar de ligging is wel zeer bijzonder. De vulkaan ligt samen met twee andere vulkanen in een zandzee van 8 bij 10 kilometer. De Bromo maakt deel uit van het Tenggermassief en is gelegen in het Nationaal Park Bromo Tengger Semeru dat in Oost-Java ligt.

Op Youtube zijn verschillende films te bekijken van recente uitbarstingen.Deze vulkaan schraapt minstens toch wel elk jaar een keer zijn keel.
Bromo Sunrise vind je in de categorieën Bergen, Bromo, Gesteente, Indonesië, Java, Landschappen, Nationale Parken, Panoramafotografie, Tengger (Japah), Vlakte, Vulkanen en Zonsopkomst.
Giovanni della Primavera profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Giovanni della Primavera

Voor al mijn werken zijn eventueel in overleg aparte kleur samenstellingen te bespreken. Neem contact met me op hierover via email info@vanlenthe.tweak.nl

Alle werken van Giovanni della Primavera


Waarom je kiest voor Bromo Sunrise als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bromo Sunrise van Giovanni della Primavera

Koop Bromo Sunrise van Giovanni della Primavera op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99 411
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden