Brooklyn Bridge

van Joris Pannemans - Loris Photography

- Werkcode: 342811

Joris Pannemans - Loris Photography over Brooklyn Bridge

De brug over de East River die stadsdelen Brooklyn en Manhattan met elkaar verbindt was de eerste hangbrug van staaldraad ter wereld. Een bezoek aan New York is niet compleet zonder te wandelen op Brooklyn Bridge, de gigant die figureerde in honderden films en tv-series.
Brooklyn Bridge vind je in de categorieën Architectuur, Brooklyn, Brooklyn Bridge, Bruggen, Digital Art, Graphics, New York, Noord Amerika en Noord-Amerika.
Joris Pannemans - Loris Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joris Pannemans - Loris Photography

Met mijn landschaps- en reisfotografie, probeer ik mijn liefde voor de natuur en het leven op deze planeet over te brengen. Gericht op het vastleggen van momenten van magisch licht overbrengend naar een kunstwerk, weerspiegelen mijn vastgelegde fracties van seconden een combinatie van geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om de beelden vast te leggen op manieren dat mensen raakt.

Met mijn partner for life reis ik over de hele wereld op zoek naar krachtige landschappen en diverse culturen waarbij elke foto een verhaal vertelt over het leven op deze planeet.

Veel plezier met het door jouw gekozen verhaal!!

Alle werken van Joris Pannemans - Loris Photography


Waarom je kiest voor Brooklyn Bridge op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Brooklyn Bridge van Joris Pannemans - Loris Photography

Koop dit digital art werk Brooklyn Bridge van Joris Pannemans - Loris Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 342811
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.