Brouwersgracht Amsterdam

Brouwersgracht Amsterdam van Peter Bartelings

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Brouwersgracht Amsterdam van Peter Bartelings

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 264295
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Gezien vanaf de brug bij de Binnen Oranjestraat en de Brouwersgracht in Amsterdam. De Brouwersgracht is in 2007 door de inwoners van Amsterdam verkozen tot mooiste gracht van de stad. De foto toont de karakteristieke grachtenpanden met verschillende soorten gevels. In 2007 is de Brouwersgracht door de Amsterdammers uitgeroepen tot mooiste gracht van de stad! De gracht is onderdeel van de beroemde grachtengordel van Amsterdam die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Werelderfgoed is cultureel en natuurlijk erfgoed dat wordt beschouwd als onvervangbaar, uniek en eigendom van de hele wereld, en waarvan het van groot belang wordt geacht om te behouden. Alleen al om deze reden is deze foto uitermate geschikt om uw muur op kantoor of in huis te sieren! De foto is zowel in kleur als in zwart-wit te koop.

Over Peter Bartelings

Peter Bartelings profielfotoMijn collectie bestaat veelal uit foto's van de mooie stad Amsterdam. Daarnaast ook werken van landschappen en steden in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland.
De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.
Behalve fotograferen vervaardig ik ook abstracte werk.

Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken