Brouwersgracht in de herfst

van Okko Meijer

- Werkcode: 273 307

Okko Meijer over Brouwersgracht in de herfst

De hoek bij de Brouwersgracht en Prinsengracht in het centrum van Amsterdam. Een prachtige locatie, zeker in de herfst, toen ik deze foto genomen heb!
Brouwersgracht in de herfst vind je in de categorieën Amsterdam, Brouwersgracht, Bruggen, Fotografie, Grachtenpand, Herfst en Indian Summer.
Okko Meijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Okko Meijer

Hoi!Mijn naam is Okko en ben geboren en getogen in onze mooie hoofdstad, Amsterdam. Op m'n vrije dagen pak ik graag de camera en ga ik op avontuur in de stad, op zoek naar de mooiste plekjes! Neem ook een kijkje op mijn Instagram, staat daar een foto op die je graag zou willen? Stuur me een berichtje en dan zet ik hem er hier voor je op!Groetjes,Okko

Alle werken van Okko Meijer


Waarom je kiest voor Brouwersgracht in de herfst als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Brouwersgracht in de herfst van Okko Meijer

Koop de foto Brouwersgracht in de herfst van Okko Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273 307
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden