Bruggetje langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd

van Marijke van Eijkeren

- Werkcode: 287 531

Marijke van Eijkeren over Bruggetje langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd

Jaagpad langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd op een zomerse dag. Op de voorgrond een bruggetje over een afwateringssloot. Rechts de rivier en een bomengroep.
Bruggetje langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd vind je in de categorieën Amelisweerd, Bruggen, Bunnik (gemeente), Fotografie, Jaagpad, Kromme Rijn, Kromme Rijnstreek, Landschappen, Natuur en Weer, Rivier, Utrecht (provincie) en Zomer.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor Bruggetje langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bruggetje langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd van Marijke van Eijkeren

Koop de foto Bruggetje langs de Kromme Rijn bij Amelisweerd van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 287 531
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.