Bruine Kiekendief

van Menno Schaefer

- Werkcode: 15 795

Menno Schaefer over Bruine Kiekendief

Bruine Kiekendief in vlucht tijdens de paartijd boven het riet waar het nest zit
Bruine Kiekendief vind je in de categorieën Bruine kiekendief, Dieren, Fotografie, Kiekendieven, Modern, Natuur en Weer, Natuurwetenschap, Roofvogels, Vlucht, Vogels en Wildlifefotografie.
Menno Schaefer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Menno Schaefer

Menno Schaefer mag als fotograaf het liefst in de natuur zijn om de mooiste momenten vast te leggen op beeld. Dit doet hij vol passie en respect voor de dieren en natuur. Het mogen maken van foto's van bijvoorbeeld een wild zoogdier of een roofvogel blijft iets speciaals. Je mag dan even aanwezig zijn in de omgeving van het dier. Alle wildlifefoto's zijn dan ook gemaakt de vrije natuur en niet in dierenparken of gevangenschap. Verder maakt hij ook foto's van vele uiteenlopende onderwerpen. Van landschappen tot autosport. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot passie.

Alle werken van Menno Schaefer


Waarom je kiest voor Bruine Kiekendief op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bruine Kiekendief van Menno Schaefer

Koop de foto Bruine Kiekendief van Menno Schaefer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 15 795
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden