Buddha

Buddha van Marcel Derweduwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Buddha van Marcel Derweduwen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 61893

Buddha van Marcel Derweduwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Buddha van Marcel Derweduwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Elk levend wezen heeft dezelfde wens - om gelukkig te zijn en lijden te voorkomen. Zelfs pasgeboren baby's, dieren en insecten hebben deze wens. Het is onze wens sinds de tijd zonder begin en het is bij ons de hele tijd, zelfs tijdens onze slaap. We besteden onze hele leven hard werken om te voldoen aan deze wensen.
Aangezien deze wereld evolueerde, hebben de mensen veel tijd en energie besteed aan het verbeteren externe omstandigheden in hun zoektocht naar geluk en een oplossing voor hun vele problemen. Wat is het resultaat?
In plaats van hun wensen wordt voldaan, is het menselijk lijden blijven stijgen terwijl de ervaring van geluk en vrede vermindert. Dit toont duidelijk aan dat we nodig hebben om een ??ware methode voor het verkrijgen van puur geluk en vrijheid van ellende vinden.
Als er iets misgaat in ons leven en we tegenkomen moeilijke situaties hebben we de neiging om de situatie zelf als probleem, maar in werkelijkheid wat problemen die we ervaren komt van de kant van de geest. Als we waren te reageren op moeilijke situaties met een positieve of een vredige geest zouden zij geen problemen voor ons, wij kunnen namelijk zelfs komen hen als uitdagingen of kansen voor groei en ontwikkeling beschouwen. Problemen ontstaan ??alleen als we reageren op problemen met een negatieve gemoedstoestand. Daarom, als we willen vrij zijn van problemen die we moeten leren om onze geest te beheersen.

Over Marcel Derweduwen

Marcel Derweduwen profielfoto

Alle werken