Burj Khalifa en Sheikh Zayed Road in Dubai

van Rene Siebring

- Werkcode: 384 806

Rene Siebring over Burj Khalifa en Sheikh Zayed Road in Dubai

Burj Khalifa and Sheikh Zayed Road in Dubai aan het eind van de middag
Burj Khalifa en Sheikh Zayed Road in Dubai vind je in de categorieën Aub Dhabi, Burj al Arab, Cayan Tower, Central Park Tower, Dubai, Dubai (stad), Dubai Canal, Dubai Frame, Dubai Mall, Dubai Marina, Dubai skyline, Emirates en Fotografie.
Rene Siebring profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Ik ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken van Rene Siebring


Waarom je kiest voor Burj Khalifa en Sheikh Zayed Road in Dubai als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Burj Khalifa en Sheikh Zayed Road in Dubai van Rene Siebring

Koop de foto Burj Khalifa en Sheikh Zayed Road in Dubai van Rene Siebring op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384 806
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
201,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden