Burning sky 1

Burning sky 1 van Toekie -Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Burning sky 1 van Toekie -Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55268
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Burning sky

Dit is een gedeelte van een volledig schilderij dat is gemaakt door Toekie-Art. Toekie-art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie).
Via zijn website toekie-art.com kunt u nog meer werken van hem vinden. Toekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreerd door Toekie. De schilderijen zijn op afspraak te bekijken in onze galerie. Hier zijn ze ook te koop.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om schilderijen te huren. Voor slechts een gering bedrag per maand heeft u dan al een kunstwerk aan de muur. Zowel prive als voor het bedrijfsleven. Tevens kunnen wij op verzoek ook een kunstwerk voor u maken. Hierbij kunt u kleuren, stijl en thema aangeven. Zo wordt een kunstwerk een heel persoonlijk cadeau.Wij vernemen graag v

Over Toekie -Art

Toekie -Art profielfotoToekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreëerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie). Meer info en meer kunstwerken staan op https://www.toekie-art.com. Hier kunt u ook contact met mij opnemen.

Alle werken