Calm after the storm

van Leuntje 's shop

- Werkcode: 98 913

Leuntje 's shop over Calm after the storm

Een tjalk op weg naar de haven. Het water is tot rust gekomen maar de lucht is nog dreigend.
Begin vorige eeuw werd het vrachtvervoer over de Zuiderzee en de vele andere waterwegen onderhouden door tjalken. Een aantal van deze zeilende vrachtschepen varen nog steeds. De bekende Friese skûtsjes bijvoorbeeld in Friesland maar ook zijn er tjalken op het IJsselmeer bewaard gebleven, zoals het schip op deze foto. Ze maken deel uit van de zogenaamde Bruine vloot. Tegenwoordig kunt u dagtochten, weekendtrips of zelfs complete vakanties boeken en op deze historische charterschepen varen.
Calm after the storm vind je in de categorieën Bruine vloot, Fotografie, Geschiedenis, Gouwzee, IJsselmeer, Klipper, Marken (Waterland), Markermeer, Papier, Recreatie, Sailing boat, Segelboot, Tjalk, Volendam, Zeilen, Zeilschip, dreigend, historic, recreation, sailing clipper, segeln en zeilklipper.
Leuntje 's shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leuntje 's shop

Alle werken van Leuntje 's shop


Waarom je kiest voor Calm after the storm als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Calm after the storm van Leuntje 's shop

Koop de foto Calm after the storm van Leuntje 's shop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 98 913
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden